Redescopera Moldova! Redescopera Cahul!

Ador calatoriile. Imi place sa explorez locuri noi, sa cunosc oameni noi, sa ma bucur de experiente culinare noi. Desi am calatorit destul de mult si ma descurc destul de bine sa dau sfaturi despre cum poti cumpara bilete de avion mai ieftine, unde poti inchiria masina, unde sa te cazezi confortabil, ce obiective turistice, sau mai putin turistice sa vizitezi, etc. etc., mi-am dat seama ca nu prea pot face acelasi lucru despre tara in care m-am nascut. Demult vroiam sa incep sa descoper locurile frumoase de la noi din tara, dar nu prea am avut timp sa o fac.

Si iata ca, daca vrei ceva cu adevarat, neaparat se indeplineste, in weekendul 31 mai – 2 iunie voi participa la un proiect dragut “Redescopera Cahul”. Timp de 3 zile, impreuna cu alti tineri frumosi, entuziasti, vom explora capitala de sud a tarii, vom incerca sa gasim cat mai multe locuri frumoase, oameni talentati, despre care, fiecare din noi va posta in fiecare zi pe blogul sau.
Fiti pe faza!

PS: vom calatori pe biciclete! credeam ca-i o gluma cand mi s-a zis, aparent este adevarat. Asa ca ne vedem pe bicicleta Violeta! Cahulul e cu noi! ­čÖé

Image