Primavara in Istanbul

Thanks for choosing Air Moldova

Serios! Eu nu mai vreau sa zbor cu AirMoldova. Sunt dispusa sa platesc mai mult (nu intotdeauna) pentru un zbor cu o Companie well-known decat cu AirMoldova. Desi, mai intotdeauna, Lufthansa are oferte mult mai bune.

***

“Intalneste primavara in Istanbul” la pret de doar 99 euro

M-am gandit ca n-ar strica s-o fac si pe asta. Mai ales ca nu prea ai parte de asa oferte in fiecare zi.

La Istanbul, primavara, nu te duci singur, asa ca am mai convins un prieten sa mearga cu mine 🙂

Cu entuziasm in suflet, m-am pornit sa procur biletele de pe site-ul Companiei (ca asa e conditia, vrei bilete de 99 euro, trebuie sa le iei obligatoriu de pe site).

Supriza! Nu am putut procura bilet si pentru a 2-a persoana. Fiecare trebuie sa-si achite biletul cu cardul sau personal!

Adica, daca vrei sa faci o surpriza iubitului/iubitei, normal ca n-ai s-o poti face (numai daca te duci direct la agentie sa-l cumperi, dar nu au promotii, cumperi biletele cu pretul intreg)! Culmea mai consta si in faptul ca atunci cand te duci la aeroport, trebuie sa prezinti cardul personal cu care ai procurat biletul. Pentru ca! O doamne! Neprezentarea cardului la imbarcare poate duce la anularea biletului!

Asa minunatii, numai la AirMoldova. Nu de putine ori am procurat cu cardul personal bilete pentru rude/prieteni de la alte Companii si niciodata nu am avut asa probleme.

Dar daca esti o familie de 4 persoane, cum faci? Faci card la fiecare copilas si tocmai dupa asta procure biletul?

***

Cursa cine apasa butonul mai repede

Am incercat a 2-a zi sa procur biletele, concomitent cu prietenul meu. Am selectat biletele (99 euro), am introdus datele personale, am introdus datele cardului (personal), aparent eu nu am fost atat de rapida sa apas butonul de confirmare, prietenul meu a facut-o primul. El si-a luat biletul de 99 euro, la mine a zis ca e eroare, sa incerc din nou. Cand am inceput din nou procesul de rezervare, pretul era deja de 150 euro.

Raspuns de la Companie: Cu parere de rau pentru cursa Istanbul Chisinau 24 martie nu mai sunt locuri la pret promotional, ultimul loc a fost procurat cu citeva secunde inainte de a-l accesa Dvs din aceasta cauza a aparut “Eroare la Confirmare rezervare”.

Data viitoare am sa ma antrenez mai bine, sa introduce datele cat mai rapid, ca nu cumva doamne fereste, in alt colt de tara sa fie cineva care in acelasi moment cu mine vrea sa procure bilet si eu sa nu reusesc. Pe unde sunt traininguri, ToT-uri si coffee breaks cu biscuiti mai dulci?

PS: si m-au avertizat prietenii ca promotiile la AirMoldova sunt tricky, mi-au zis sa scot ochelarii roz, pentru ca traim unde traim.

***

O data in State, Lufthansa mi-o pierdut bagajul. Si-o cerut scuze, mi-o dat un pachet cu diferite chestii care ei s-au gandit ca mi-ar trebui, mi-o maid at 100$ si a 2-a zi mi l-o livrat la o distanta de 100 km de aeroport.

Alitalia, mi-o pierdut bagajul in Bucuresti, mi l-o livrat a 2-a zi, la Brasov, unde ma aflam.

AirMoldova: pierdut bagajul – nicio scuza, nici un incentive, si a 2-a zi a trebuit sa ma duc eu personal, din banii mei, la aeroport sa-mi iau geanta.

***

Da in afara de asta, AirMoldova totusi sucks! Trebuie de facut ceva cu ea. Thanks for choosing Air Moldova? Cred ca a fost ultima data! Thanks!

 

PS: oare cand a incepe a zambi echipajul de zbor? Oare cand or incepe a vorbi in romana fara accent? Oare cand or incepe sa fie mai draguti? Eu deodata cand pasesc pragul avionului Companiei AirMoldova, incepe sa-mi para rau ca ma intorc acasa.