Nu fiți ca acești oameni

Mai jos sunt plângerile reale primite de ”Thomas Cook Holidays” din partea clienților nemulțumiți.

1. “În vacanța mea din Goa (India) am fost dezgustată că aproape în fiecare restaurant se servea curry. Nu-mi place mâncarea picantă.”

2. “Nu ar trebui să se permită bronzatul topless pe plajă. Soțul meu era distras permanent și el voia doar să se relaxeze.”

3. “Am mers în vacanță în Spania și am avut o problemă cu șoferii de taxi. Toți erau spanioli.”

4. “Am rezervat o excursie la un parc acvatic, dar nimeni nu ne-a spus că trebuie să avem la noi costume de baie și prosoape. Am presupus că va fi inclus în preț.”

5. “Plaja era prea nisipoasă. Trebuia să curățăm totul când ne întorceam în cameră.”

6. “Nisipul nu era ca nisipul din broșură. În broșura arată că nisipul este alb, dar era mai galben.”

7. “Nimeni nu ne-a spus că vor fi pești în apă. Copiii s-au speriat.”

8. “Deși în broșura scria că va fi o bucătărie complet utilată, în sertare nu era niciun instrument pentru feliatul ouălor.”

9. “Drumurile erau rele și neuniforme, prin urmare nu am putut citi ghidul local în timpul călătoriei cu autobuzul spre stațiune. Din această cauză nu am știut despre multe lucruri care ne-ar fi făcut vacanța mai distractivă.”

10. “Ne-a luat nouă ore să zburam din Anglia spre Jamaica, pe când americanii au ajuns doar în 3 ore. Nu ni se pare corect.”

11. “Am comparat dimensiunea apartamentului nostru cu un dormitor cu apartamentul prietenilor noștri care avea 3 dormitoare. Al nostru era cu mult mai mic”.

12. “Când eram în Spania, erau prea mulți spanioli acolo. Recepționerul vorbea spaniola, mâncarea era spaniolă. Nimeni nu ne-a spus că vor fi atât de mulți străini “.

13. “A trebuit să stăm în coadă afară pentru a prinde barca și nu era aer condiționat.”

14. ”Am fost mușcat de un țânțar. Broșura nu a menționat că vor fi țânțari.”

15. “Eu și logodnicul meu am cerut două paturi separate atunci când am făcut rezervarea. În schimb am fost cazați într-o cameră cu pat dublu. Acum vă considerăm responsabili și dorim să ne rambursați banii pentru faptul că am rămas însărcinată. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă ne-ați fi pus în camera pe care am rezervat-o.”

#facepalm