INSPIRATION

Notițe din aer

Cand mi-e dor, fac valiza si zbor. Asa am zburat la Madrid, nu pentru ca mi-a fost dor (am mai fost de 2 ori anterior) ci pentru ca mi-a lipsit sentimentul acela de a descoperi locuri noi, simturi noi, oameni noi… m-am reindragostit de Madrid si astept sa ma intorc la el cu prima ocazie.

Si pentru ca tot zbor (am de zburat 4 ore) si am uitat cartea acasa, dar n-am uitat sa arunc la intamplare ipod-ul in geanta, am redescoperit vechiul playlist (daca tot ziceam ca escapadele te fac sa ai trairi noi). Anticipand aterizarea, la un moment dat a inceput sa cante love theme-ul din Ciuleandea si m-am cutremurat de emotii. L-am pus pe repeat de vreo 30 ori minimum.

Cred cu tarie ca acesta este unul dintre cele mai frumoase cantece de dragoste romanesti, in special gratie pianului, iar el este marea mea dragoste inca de la 6 ani… atunci cand aud pianul, bataile inimii mele sunt tot mai puternice, respiratia tot mai nelinistita, imi atinge orice fibra a sufletului si ma ridica sus de tot… pianul e unicul “barbat” care ma poate face sa plang… 🙂

“… E un dans ciudat, un dans parca al vietii si al mortii, curge nestavilit ca un rau de munte printre stanci… Un dans precum nu mai vazusem, forta si gingasie, schimbari de ritm neasteptate, uluitoare, iar melodia te prindea in valurile ei ca o apa furtunoasa si clara…”

Este exact ca si momentul acela magic cand te ia prima data de mana, cand te priveste in ochi si parca vrei sa dureze o vesnicie.

Love more.