I love shopping

Cei care sunt pasionați de modă sau curioși să descopere noutățile în materie de fashion și make-up nu au cum să rateze participarea la workshop-ul „I LOVE SHOPPING”. Pentru prima dată în Chișinău, Palas Mall Iași prezintă colecțiile brandurilor renumite, într-un eveniment cu toate ingredientele pentru o seară relaxantă și distractivă: defilări de modă, sesiuni de make-up, discuții despre tendințele actuale și multă muzică bună.

Joi, 10 martie 2016, de la ora 18.30, TRAVEL POINT MOLDOVA și Palas Mall îi invită pe toți cei care doresc să petreacă o seară fashion la workshop-ul „I LOVE SHOPPING”, care se va desfășura la Hotelul Jolly Alon, din Chișinău. Participanții vor avea șansa să descopere brandurile prezente în Palas Mall și să le aleagă pe cele care se potrivesc stilurilor și preferințelor lor, dar și să afle informații despre nenumăratele atracții pentru petrecerea timpului liber. Pentru că a început un nou sezon, cei interesați se vor putea inspira în alegerea pieselor din garderobă din defilările de modă, oferite de Nissa, U.S. POLO ASSN., Serrousi, Montiago și O-Bag, branduri prezente în Palas Mall Iași. Acestora li se vor alătura și Sephora, Flanco și Blue Gifts.

Ultimele tendințe în modă vor fi prezentate publicului de către bloggerițele pe teme fashion Daniela Macsim (Iași) și Ana Ciorici (Chișinău), care le vor vorbi despre ce culori se poartă anul acesta și care sunt ținutele potrivite, în funcție de forma corpului și trendurile acestui sezon. De buna dispoziție se vor ocupa Lilu Ojovan, vedeta de televiziune din Republica Moldova, și invitatul Vlad Baba, actor și prezentator TV din Iași. Totodată, doritoarele vor putea participa la sesiunile gratuite de make-up și vor afla mici trucuri despre cum îți poți crea un look impecabil. Pentru ca atmosfera să fie completă, Big Flash Sound îi va încânta pe cei prezenți cu ritmuri îndrăgite, iar invitați vor fi și membrii trupei Brian Band. Surprizele se vor ține lanț, pentru că participanții vor primi mărțișoare handmade by TatyLenna, dar și alte cadouri. În plus, marele premiu va fi o excursie în Austria, oferită de compania Travel Point Moldova.

„I LOVE SHOPPING” reprezintă oportunitatea de a afla care sunt beneficiile pe care le oferă magazinele din Palas Mall pentru cetățenii din Republica Moldova, precum și cum pot opta pentru excursii de shopping. Prețul biletelor pentru participarea la workshop este în valoare de 280 lei, putând fi rezervate la nr. de telefon 069157608 sau pe adresa: Bd. IU. Gagarin, nr.3

12630789_1129724403707178_2120641458_o

(P)