Trag linia

Dacă tot e sfârșit de an și e timpul să tragem linia, 2017 (în termeni de călătorii) a fost cam așa:

Am fost în 10 țări pe 3 continente dintre care 4 au fost țări nou-nouțe: India, China, Maroc, Cehia.

Restul 6 au fost:
România – de n ori
Olanda – de 2 ori
Germania – de 2 ori
Ucraina – de n ori
Rusia
Grecia

Am avut 31 zboruri cu un total de 53.765 km (sau 1,3 ori am făcut înconjurul lumii) și 87 ore (sau aproape 4 zile non-stop).

N-am pierdut niciun zbor 🙂

Cel mai lung zbor a fost de 9 ore 40 min (Shanghai – Moscova), cel mai scurt a fost de 35 min (cele spre/din București).

Am fost în 15 aeroporturi și am zburat cu 8 tipuri diferite de avioane.

Am pierdut: perna (tare bună pernă) și un om.

Am câștigat: niște mușchi, încredere, umilință, independență, lecții de viață (dure), apreciere pentru diferite culturi (India a fost o experiență tare frumoasă), dragoste, prieteni noi, credință în umanitate.

Cea mai stranie experiență: discotecă cu muzică trance pe o plajă din Goa, India.

Cea mai frumoasă experiență: un apus de soare pe malul mării Arabiei în Goa, India.

Experiență unică: în 24 ore am fost pe 3 continente. M-am pornit din Asia, am schimbat valiza cu alte haine în Europa și am aterizat în Africa.

Am făcut 10 live-uri cu 10 oameni interesanți printre care: 2 stewardese (Tarom și Emirates), un senator, un diplomat, un designer de haine, un crupier, o prezentatoare TV, o proprietară de afacere, un mare călător.

Am făcut 16 reportaje pentru O seară perfectă la ProTV din 16 orașe de pe 3 continente, iar unul dintre ele (vezi aici) a fost pe locul 3 în topul celor mai vizualizate, comentate si distribuite reportaje si interviuri din studioul O Seară Perfectă, la PRO TV (mulțumesc oamenilor de acolo care au crezut în mine).

Planul pentru 2018: nu știu unde mă vor duce avioanele, dar pentru iarnă-primăvară deja am pe listă 6 țări nou-nouțe și un continent.

Pentru oricine vrea să călătorească, fă-o. Călătorește cât de departe poți, cât de mult poți. Este cel mai bun lucru pe care îl vei face vreodată!

#letmefly
xx

PS: a fost un an bun.