About me

Mă numesc DIANA și am călătorit în 54 de țări. Îmi beau cafeaua doar cu lapte.

Iubesc roua dimineții din zilele de primăvară. Am dezvoltat o dragoste adevărată pentru lalelele din Amsterdam și sunt hipnotizată de rozul pudrat al bujorilor. Am un drag aparte pentru Asia, în viața anterioară probabil am fost o niponă de 1.65 m și mâncam peste crud în drum spre muncă. Altfel nu îmi explic de ce mă simt atât de bine acolo. Îmi place marea, nu soarele. Marea, ea poate fi frumoasă și dacă nu te bagi în ea. Nu am timp de plaje, să stai pe un șezlong e plictisitor, iar eu nu mă plictisesc niciodată.
Mi-ar plăcea să văd toate oceanele și să simt cum e viața pe insule. Vreau să ajung în locuri ca Tahiti, Fiji, Tonga sau Samoa.
Îngheț uneori de nu mai pot, dar nu îmbrac mănuși pentru că mâinile le am pe post de aripi, doar ca în loc să mă înalț spre cer cu ele, eu fac click pe book now.
Nu port umbrela când plouă.
Trăiesc visul multora călătorind, dar încă visez să îl trăiesc pe al meu și să mă reapuc de pian.
Cândva voi locui înt-o țară nordică unde voi putea umbla în pulover și blugi, iar asta îmi va fi destul.
Puloverul e anotimpul meu preferat.
Sunt o surfingistă înăscută dar acum abia mă învăț să înot, delectându-mă cu orele de bazin într-un centru de sport din capitală, mâine pot fi în Australia.
Am o pisică, pe care nu o fotografiez decât foarte rar și nu, nu o plimb prin călătorii.
Sunt deschisă să împart experiențele și cunoștințele mele cu voi în călătorii. Vreau fiecare din voi să vă regăsiți în fiecare oraș al lumii. Limitarea, doar ne micșorează din ambiții.